256,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
Для французького мигдалевого печива "макарон" з ніжною хрусткою скоринкою та злегка тягучою серединкою. Виробник Zeelandia, Україна
Рецепт:
500 грамм макарон мікс +100грам води збивати 5хв плоским бітером на середній швидкості. Якщо фарба рідка враховувати в об'єм води. Відсадити і поставити на завітрювання на 60 хв. Випікати 20-25 хв в холодну духовку.
Можна використовувати як присипку для меренгового рулету, додавати заміть мигдалевого борошна.
Вироби мають рівномірну поверхню, хрустку зовнішню оболонку, тягучу жувальну серединку та насичений мигдалевий аромат.
Тісто можна підфарбовувати та додавати смак (наприклад, розчинна кава).
Склад: цукор білий, борошно МИГДАЛЬНЕ, крохмаль ПШЕНИЧНИЙ, білок сухий ЯЄЧНИЙ, глюкозний сироп, емульгатори: Е 472b, E477; СОЄВЕ борошно, олія соняшникова рафінована дезодорована, загущувач камідь ксантану, сіль. Містить сліди МОЛОЧНИХ продуктів, АРАХІСУ, КУНЖУТУ, ГІРЧИЦІ, СЕЛЕРИ.
Ціна вказана за 0,5 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Zeelandia |
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Тип | Кондитерська суміш |