445,50 ₴
Показати оптові ціниБілий шоколад 30% в дропсах діаметром 10-15 мм. Виробник Zeelandia (Україна)
Цей шоколад підходить для професійного використання. Має насичений смак незбираного молока та солодкуватий присмак. Застосування:
1. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків.
2. Для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів.
3. Для приготування різноманітних кремів, начинок.
4. Для виготовлення цукерок та декорів.
• Темперування при температурі до 45°С.
• Охолодити до 25°С.
• Повторно розігріти до температури, що не перевищує 30°С.
• Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Склад: цукор білий кристалічний, какао-масло, МОЛОКО сухе незбиране, емульгатор СОЄВИЙ лецитин, ароматизатор ванілін.Мінімальний вміст какао продуктів – 30%. Містить сліди: ГЛЮТЕНУ, ЯЄЧНИХ продуктів, АРАХІСУ, ГОРІХІВ, КУНЖУТУ, ГІРЧИЦІ, СЕЛЕРИ.
Ціна вказана за 0,5 кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Zeelandia |
Країна виробник | Україна |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 500 г |
Відсоток какао | 30 |