Cуміш «Кекс Трюфельний» для різних видів кексів, бісквітів
Мегашоколадний шоколад – так можна сказати про смак цього кексу!
Має вишуканий шоколадний смак, щільну вологу текстуру та легкий аромат рому! Кекс Трюфельний - це більше, ніж десерт!
Рецепт приготування
Беремо (для форми д22 см):
● 750 грам суміші для різних видів кексів, бісквітів «Кекс Трюфельний»,
● 350 грам масла чи маргарину,
● 7 яєць,
● Збиваємо 5хвилин плоским бітером на середній швидкості,
● перекладаємо у форму і випікаємо 40хв при температурі 180 градусів.
На виході отримуємо 2 смачних коржа, кожен з яких, може смакувати або сам, як кекс, або перетворений на неймовірні тортики.
До прикладу ви можете зробити:
Торт «Снікерс» - використавши крем на основі згущеного молока, арахісової пасти, вершкового масла;
Торт «Брауні» - з шоколадним заварним кремом, до якого можна додати вишню, малину, каву чи карамель;
«Трюфельний торт» ви отримаєте додавши шоколадний ганаш, а наприклад з йогуртовим чи кремчізом, цей корж заграє іншим ніжним смаком.
І це ще не все.
З трюфельного кексу можна зробити смачні печені Донатс чи модне тістечко Вупі пай.
Легкий рецепт приготування:
● 250 грам суміш трюфельний кекс
● 120 грам яєць (це десь 3 маленькі яйця)
● 120 грам вершкового масла
● 20 грам води
Збити 5 хвилин на середній швидкості та видавити кондитерським мішком у форму (якщо готуємо донат) або висадити на пергамент невеликі тістечка та печемо в прогрітій духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Якщо ви робили тістечка Вупі пай – з’єднайте дві половинки кремом з ганашу на білому шоколаді, і це буде класичним варіантом, але експериментувати вам ніхто не забороняє.
Спробуйте готувати з сумішшю «Кекс Трюфельний» - ми гарантуємо прогнозований та якісний результат з мінімальними витратами часу та сил.
Справжнє задоволення, яке дуже легко готувати і яким так приємно ділитись - це про Трюфельний кекс!
Пробуйте, експериментуйте, насолоджуйтеся, а ми вам у цьому допоможемо!
- Старт випуску нової коробкиКоробка для тістечок та міні-торту 140*140*70 Біла